Paus Theodorus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Theodorus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (897).