Paus Leo X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Leo X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1513-1521).