Paus Yohanes VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Yohanes VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (872-882).