Paus Yohanes VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes VIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (872-882).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]