Paus Benediktus XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus XI
B Benedikt XI.jpg
Installed22 Oktober 1303
Term ended7 Juli 1304
SadurungéBonifatius VIII
DiterusakéClemens V
Personal details
Jeneng lairNicholas Boccasini
Lair1240
Pati7 Juli 1304

Benediktus XI, kanthi asma wiyosan Nicholas Boccasini (Treviso, Italia, 1240Perugia, Italia, 7 Juli 1304), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 22 Oktober 1303 dumugi 7 Juli 1304.


Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens V