Paus Donus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Donus

Paus Donus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (676-678).