Paus Donus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Donus

Paus Donus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (676-678).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]