Paus Gregorius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1187).