Paus Gregorius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gregorius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1187).