Paus Gregorius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gregorius VIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1187).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]