Paus Yohanes XIX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes XIX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1024-1032).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
'
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
'