Paus Yohanes XIX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XIX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1024-1032).

Panjenenganipun asma aslinipun