Paus Yohanes XIX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes XIX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1024-1032).

Panjenenganipun asma aslinipun