Paus Gelasius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gelasius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1118-1119).