Paus Gelasius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Gelasius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1118-1119).