Paus Gelasius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gelasius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1118-1119).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]