1119

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124
Dasawarsa: 1100-an  1110-an  1120-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1119 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1119&oldid=808389"