Paus Anastasius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anastasius III
Emblem of the Papacy SE.svg
InstalledSeptember 911
Term endedNovember 913
SadurungéSergius III
DiterusakéLando
Personal details
Jeneng lairAnastasius
Lairtanggal boten dipunmangertos
PatiNovember 913
Other popes named Anastasius

Paus Anastasius III, kanthi asma wiyosan Anastasius (???-November 913), ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit September 911 dumugi November 913.


Dipunrumiyini
déning:
Sergius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Lando