Paus Theodorus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Theodorus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (642-649).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]