Paus Theodorus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Theodorus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (642-649).