Paus Damasus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Damasus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1048).