Paus Damasus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Damasus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1048).