Paus Yohanes XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (931-935).