Paus Simplisius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Simplisius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (468-483).