Paus Simplisius

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Paus Simplisius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (468-483).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Simplisius&oldid=804356"