Paus Simplisius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Simplisius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (468-483).