483

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488
Dasawarsa: 470-an  480-an  490-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-483 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=483&oldid=809097"