480

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485
Dasawarsa: 470-an  480-an  490-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-480 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=480&oldid=809118"