Paus Yohanes III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (561-574).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]