Paus Yohanes III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (561-574).