Paus Nikolas III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Nikolas III
Paus Nikolas III

Paus Nikolas III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1277-1280).