Paus Nikolas III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Nikolas III
Paus Nikolas III

Paus Nikolas III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1277-1280).