Paus Nikolas III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Nikolas III
Paus Nikolas III

Paus Nikolas III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1277-1280).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]