Paus Yohanes XXII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Yohanes XXII

Paus Yohanes XXII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1316-1334).