Paus Yohanes XXII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Yohanes XXII

Paus Yohanes XXII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1316-1334).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]