Paus Yohanes XXII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Yohanes XXII

Paus Yohanes XXII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1316-1334).