Paus Yohanes X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (914-928).