Paus Yohanes X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes X punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (914-928).