Paus Leo IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Leo IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1049-1054).