Paus Nikolas I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Nikolas I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (858-867).