Paus Yohanes XXIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yohanes XXIII
200px
Asma wiyosan Angelo Giuseppe Roncalli
Wiwit mengku 28 Oktober 1958
Dumugi 3 Juni 1963
Dipunrumiyini Pius XII
Dipunlajengaken Paulus VI
Miyos (1881-11-25)Novèmber 25, 1881
Sotto il Monte, Italia
Séda Juni 3, 1963(1963-06-03) (umur 81)
Istana Apostolik, Vatikan
Paus kanthi nami Yohanes sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Yohanes XXIII ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawisipun taun (1958-1963). Asma lairé ya iku Angelo Giuseppe Roncalli. Piyambaké asring diarani "Paus ingkang Saé" amarga bisa manunggalaké greja Anglikan lan Protestan.

Links[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus VI



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.