Paus Yohanes XXIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yohanes XXIII
200px
Installed28 Oktober 1958
Term ended3 Juni 1963
SadurungéPius XII
DiterusakéPaulus VI
Personal details
Jeneng lairAngelo Giuseppe Roncalli
Lair(1881-11-25)Novèmber 25, 1881
PatiJuni 3, 1963(1963-06-03) (umur 81)
Other popes named Yohanes

Paus Yokanan XXIII ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawisipun taun (1958-1963). Asma lairé ya iku Angelo Giuseppe Roncalli (kawaos anjelo jusépe rongkali). Piyambaké asring kasebut "Paus ingkang Saé" amarga bisa manunggalaké gréja Anglikan lan Protèstan.

Links[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus VI