Paus Yohanes XXIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yohanes XXIII
200px
Installed 28 Oktober 1958
Term ended 3 Juni 1963
Sadurungé Pius XII
Diterusaké Paulus VI
Personal details
Jeneng lair Angelo Giuseppe Roncalli
Lair (1881-11-25)Novèmber 25, 1881
Pati Juni 3, 1963(1963-06-03) (umur 81)
Other popes named Yohanes

Paus Yohanes XXIII ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawisipun taun (1958-1963). Asma lairé ya iku Angelo Giuseppe Roncalli. Piyambaké asring diarani "Paus ingkang Saé" amarga bisa manunggalaké gréja Anglikan lan Protèstan.

Links[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus VI