Paus Paulus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Paulus VI

Paus Paulus VI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1963-1978).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes XXIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus I



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Paulus_VI&oldid=1107454"