Paus Paulus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Paulus VI

Paus Paulus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1963-1978).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes XXIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus I