Paus Paulus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Paulus VI

Paus Paulus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1963-1978).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes XXIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus I