Paus Paulus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Paulus VI

Paus Paulus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1963-1978).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes XXIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus I