Paus Yohanes Paulus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yohanes Paulus I
JPI special pic.jpg
Installed26 Agustus 1978
Term ended28 September 1978
SadurungéPaulus VI
DiterusakéYohanes Paulus II
Personal details
Jeneng lairAlbino Luciani
Lair17 Oktober 1912
Pati28 September 1978
Other popes named Paus Yohanes Paulus

Paus Yohanes Paulus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma ing taun (1978).

Panjenenganipun asma aslinipun Albino Luciani (17 Oktober 191228 September 1978). Panjenenganipun dipunpilih dados Paus ing konklaf 26 Agustus 1978. Lajeng panjenenganipun séda 33 dinten sasampunipun ing 28 September 1978.

Panjenenganipun dipunmèngeti tiyang déning sumèhipun kalih cendhèk hati nipun.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus II