Paus Yohanes Paulus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yohanes Paulus I
JPI special pic.jpg
Installed 26 Agustus 1978
Term ended 28 September 1978
Sadurungé Paulus VI
Diterusaké Yohanes Paulus II
Personal details
Jeneng lair Albino Luciani
Lair 17 Oktober 1912
Pati 28 September 1978
Other popes named Paus Yohanes Paulus

Paus Yohanes Paulus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma ing taun (1978).

Panjenenganipun asma aslinipun Albino Luciani (17 Oktober 191228 September 1978). Panjenenganipun dipunpilih dados Paus ing konklaf 26 Agustus 1978. Lajeng panjenenganipun séda 33 dinten sasampunipun ing 28 September 1978.

Panjenenganipun dipunmèngeti tiyang déning sumèhipun kalih rendah hati nipun.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus II