Paus Vigilius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Vigilius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (537-555).