Paus Sergius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Sergius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1009-1012).