Paus Sergius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Sergius IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1009-1012).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]