Paus Sergius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Sergius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1009-1012).