Paus Yohanes VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (701-705).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sergius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes VII