Paus Zacharias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Paus Zakarias)

Paus Zacharias punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (741-752).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Stephanus II