Paus Zacharias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Kaelih saka Paus Zakarias)
Jump to navigation Jump to search

Paus Zacharias punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (741-752).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Stephanus II