Paus Honorius III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Honorius III
Milai mengku jabatan 18 Juli 1216
Ngantos 18 Maret 1227
Anggantosaken Innosensius III
Dipun gantos déning Gregorius IX
Data pribadi
Asma lair Cencio Savelli
Lair 1148
Roma, Negara Kapausan, Kakaisaran Romawi Suci
Séda 18 Maret 1227
Roma, Negara Kapausan, Kakaisaran Romawi Suci
Paus sanès kanthi asma Honorius

Paus Honorius III (Roma, Italia, 1148Roma, Italia, 18 Maret 1227) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1216-1227).

Panjenenganipun asma aslinipun Cencio Savelli.



Dipunrumiyini
déning:
Innosensius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Gregorius IX


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Honorius_III&oldid=817102"