Paus Gregorius XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius XI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1370-1378).