Paus Nikolas II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Nikolas II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1058-1061).