Paus Nikolas II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Nikolas II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1058-1061).