Paus Yohanes XVII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Yohanes XVII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1003).