Paus Anastasius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anastasius I
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 27 November, 399
Term ended 19 Desember, 401
Sadurungé Sirisius
Diterusaké Innosensius I
Personal details
Jeneng lair Anastasius
Lair ???
Pati 19 Desember, 401
Other popes named Anastasius

Paus Anastasius I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 27 November 399 dumugi 19 Desember 401.

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Sirisius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosensius I