Paus Vitalianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Vitalianus

Paus Vitalianus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (657-672).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]