Paus Vitalianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Vitalianus

Paus Vitalianus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (657-672).