Paus Gregorius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Gregorius I

Paus Gregorius I ingkang Agung punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (590-604).