Paus Gregorius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Gregorius I

Paus Gregorius I ingkang Agung punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (590-604).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]