Paus Yohanes II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (533-535).