Paus Yulius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Julius II
Pope Julius II.jpg
Installed1 November, 1503
Term ended21 Fèbruari 1513
SadurungéPius III
DiterusakéLeo X
Personal details
Jeneng lairGiuliano della Rovere
Lair2 Dhésèmber 1443
Pati21 Fèbruari 1513

Paus Yulius II kanthi asma wiyosan Giuliano della Rovere punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503-1513).


Dipunrumiyini
déning:
'
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
'