Paus Yulius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Julius II
Pope Julius II.jpg
Dilantik1 November, 1503
Term ended21 Fèbruari 1513
SadurungéPius III
DiterusakéLeo X
Detil pribadhi
Jeneng lairGiuliano della Rovere
Lair2 Dhésèmber 1443
Pati21 Fèbruari 1513

Paus Yulius II kanthi asma wiyosan Giuliano della Rovere punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503-1513).


Dipunrumiyini
déning:
'
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
'