Paus Yulius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Julius II
Pope Julius II.jpg
Installed 1 November, 1503
Term ended 21 Fèbruari 1513
Sadurungé Pius III
Diterusaké Leo X
Personal details
Jeneng lair Giuliano della Rovere
Lair 2 Dhésèmber 1443
Pati 21 Fèbruari 1513

Paus Yulius II kanthi asma wiyosan Giuliano della Rovere punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503-1513).


Dipunrumiyini
déning:
'
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
'