Paus Pius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Pius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Aleksander VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yulius II