Paus Pius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Pius III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Aleksander VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yulius II