Paus Pius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Pius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1503).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Aleksander VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yulius II