Paus Leo VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Leo VI
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 928
Term ended 928
Sadurungé Yohanes X
Diterusaké Stefanus VII
Personal details
Jeneng lair Leo
Lair tanggal boten dipunkawruhi
Pati 928
Other popes named Leo

Paus Leo VI kanthi asma wiyosan Leo (???-928) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma namung saprangan wulasn ing taun 928.


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Stefanus VII