Paus Leo VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leo VI
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed928
Term ended928
SadurungéYohanes X
DiterusakéStefanus VII
Personal details
Jeneng lairLeo
Lairtanggal boten dipunkawruhi
Pati928
Other popes named Leo

Paus Leo VI kanthi asma wiyosan Leo (???-928) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma namung saprangan wulasn ing taun 928.


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Stefanus VII