Paus Yohanes XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (965-972).