Paus Yohanes XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (965-972).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]