Paus Yohanes XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Yohanes XIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (965-972).