Paus Gregorius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Gregorius VII

Paus Gregorius VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1073-1085).