Paus Gregorius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Gregorius VII

Paus Gregorius VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1073-1085).