Paus Gregorius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Gregorius VII

Paus Gregorius VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1073-1085).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]