Paus Gregorius VII

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Paus Gregorius VII

Paus Gregorius VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1073-1085).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.