Paus Soter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Santo Soter
Soter.jpg
Installed166
Term ended174
SadurungéAnisetus
DiterusakéEleutherius
Personal details
Jeneng lairSoter
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati174

Paus Soter punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (166-175).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Anisetus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Eleuterus