Paus Soter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Santo Soter
Soter.jpg
Installed 166
Term ended 174
Sadurungé Anisetus
Diterusaké Eleutherius
Personal details
Jeneng lair Soter
Lair tanggal boten dipunmangertos
Pati 174

Paus Soter punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (166-175).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Anisetus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Eleuterus