Paus Yohanes I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Yohanes I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (523-526).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Yohanes_I&oldid=1088343"