Paus Yohanes I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (523-526).