Paus Eugenius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Eugenius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1145-1153).