Paus Eugenius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Eugenius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1145-1153).