Paus Sixtus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Siktus III)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Santo Sixtus III
Pope-Sixtus-III.jpg
Papacy began31 Juli 432
Papacy ended28 Maret 440[1]
SadurungéCelestinus I
DiterusakéLeo I
Personal details
Jeneng lairSixtus
Pati18 Agustus 440 (aged 50)
Roma, Western Roman Empire
Sainthood
Feast day28 Maret
Other popes named Sixtus

Paus Sixtus III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (432-440).


  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Butler