Paus Sixtus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Siktus III)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Santo Sixtus III
Pope-Sixtus-III.jpg
Papacy began 31 Juli 432
Papacy ended 28 Maret 440[1]
Sadurungé Celestinus I
Diterusaké Leo I
Personal details
Jeneng lair Sixtus
Pati 18 Agustus 440 (aged 50)
Roma, Western Roman Empire
Sainthood
Feast day 28 Maret
Other popes named Sixtus

Paus Sixtus III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (432-440).


  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Butler