Paus Silvester II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Silvester II

Paus Silvester II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (999-1003).