Paus Silvester II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Silvester II

Paus Silvester II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (999-1003).