Paus Silvester II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Silvester II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (999-1003).