Paus Gelasius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gelasius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (492-496).