Paus Gelasius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gelasius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (492-496).