Paus Viktor III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Viktor III

Paus Viktor III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1086-1087).