Paus Viktor III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Viktor III

Paus Viktor III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1086-1087).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]