Paus Nikolas IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
NicholasIV.jpg

Paus Nikolas IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1288-1292).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]