Paus Nikolas IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
NicholasIV.jpg

Paus Nikolas IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1288-1292).